MY TATTOOS

Hej på er!

Igår kom det inte upp något inlägg, men jag hade verkligen inget att lägga upp så jag valde att vänta tills idag istället. Idag tänkte jag i alla fall berätta lite om mina tatueringar jag gjorde för inte allt för länge sedan. Jag gjorde båda tatueringarna på samma gång, så att ni inte undrar.

33

Den första jag tänkte berätta om är den första jag gjorde av dessa två. Det står ”Mea familia, beatitudine mea”, min familj, min lycka. Denna tatuering gjorde jag för att min familj som sagt är min lycka. De finns alltid där i alla lägen, man kan alltid lita på de och de får en alltid att le. Denna tatuering är personlig och inget jag gjorde bara för att göra någonting.

Den sitter under mitt vänsterbröst och jag är så galet nöjd med hur det blev. Det gjorde inte särskilt ont när de tatuerade där, den är ganska tunn och kort så jag tror det var därför. Det tog inte alls lång tid att tatuera den, kanske 3-4 minuter bara.

 

2

Här är då den andra tatueringen som jag gjorde på samma gång. Det står då ”XCVI-XI-XIII”, och är då mitt personnummer.  Jag har velat ha en sådan tatuering i flera år för jag tycker att det är väldigt snyggt med romerska siffror, men har varit tveksam hit och dit. Sen bestämde jag mig efter att ha kollat runt lite och nu är jag riktigt nöjd.

Den gjorde faktiskt ondare än den första jag gjorde, vet dock inte varför, men det sved bara så det var inte så farligt. Att tatuera den tog ungefär 4-5 minuter, någon minut längre än den första eftersom den är lite tjockare.

 

KOSTNAD

Jag betalade 1000kr för båda tatueringarna eftersom jag gjorde de på samma gång. Det är ett tips till er, om ni vet att ni vill göra flera små tatueringar tycker jag att ni ska göra de samtidigt för det är mest ekonomiskt då. Skulle jag gjort en av dessa då skulle de gått på cirka 800kr, sen nästa gång 800kr. Då har jag slösat 600kr, så du tjänar på att göra flera samtidigt.

 

VAR

Jag gjorde mina på Crazy Fresh Tattoo, HÄR! Jag rekommenderar de verkligen. De hade världens mysigaste hus/studio, de var supertrevliga och superduktiga tatuerare. Jag är så grymt nöjd med mina tatueringar, det är mina första och jag kan inte mer än älska de. Kärlek till er!

 

SKÖTSEL

Efter man tatuerat sig behöver man ju hålla den fin, men man får ju inte göra vissa saker. Man får ju t ex. inte sola och bada förrän den har läkt. Sen måste man ju hålla den ren och smörja in den hela tiden. Det är bra om man tvättar den, kanske varje kväll/morgon, eftersom den läker och det bildas sårskorpor och då lossnar den överflödiga färgen med de. Enda tills den läkt är det bra att smörja hela tiden, så fort det har sjunkit in och torkat är det bara att smörja igen.

Såhär har jag gjort och mina tatueringar är jättefina. Det är lite bökigt att komma ihåg att smörja hela tiden och att tvätta, osv, men har man en tatuering som inte är allt för stor så läker den snabbt. Mina läkte på bara två veckor.

 

Har ni någon fråga är det bara att ställa den i kommentarsfältet!

PUSS!

 

 

 

2 thoughts on “MY TATTOOS

  1. Hejsan!
   Oj, det var en bra fråga…
   Jag hade några förslag när jag gick till tatueraren, men sedan ändrade han när jag var där till ett bättre. Så jag har ingen aning faktiskt..
   Kolla på dafont.com där kollade jag efter mina, finns jättemånga fina.

Comments are closed.